Mindenféle, ami feltölt, inspirál, meggyógyít

Pozitívra Hangoló

Év végi összegzésből lett "Túlélőkészlet"

2015. december 28. - PH.Plusz

Mindjárt vége az évnek, itt az összegzések és visszatekintések időszaka. A blog is lassan 1 éves lesz, az elhatározás, hogy épp a 10 éves évfordulóim kapcsán kellene életre keltenem, pedig pont tavaly ilyenkor érett meg bennem. 

Folytatás lesz - én így tervezem legalábbis. A 2005-ös emlékek már nem jönnek majd elő ilyen sűrűn, amit lehetett és úgy éreztem, kellett, azt feldolgoztam. De mert a megélt tapasztalatok gyűjteményesen talán hasznosak lehetnek valaki olyannak, aki épp a túlélő-kiképzésben van, vagy csak ismer olyat, aki küzd a daganatokkal, összeszedtem egy oldalra mindent, ami segíthet eligazodni a rengetegben, vagy éppen a "kemoterápia-hajhullás-kontroll"-Bermuda-háromszögben. 

Ez itt csak a figyelemfelkeltő poszt, az oldal remélhetőleg szemet szúr majd az egyszeri bloglátogatónak is - "Túlélőkészlet" néven helyet kapott az állandó rovatok között. 

... és mielőtt elfogyna ez a rendkívüli jubileumi év, jövök még, mert itt még nem lehet abbahagyni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivrahangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr208205592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása